[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی واحد سازمانی::
امور فرهنگی اساتید::
امور فرهنگی کارکنان::
آموزش فرهنگی و اجتماعی::
دبیرخانه ستاد فرهنگی رفاهی::
دبیرخانه فارغ التحصیلان::
آرشیو اخبار و رویدادها::
معرفی کتاب های مفید::
معرفی پایگاه های مفید::
آلبوم تصاویر::
ارتباط با ما::
آیین نامه و فرم ها::
::
فرهنگی و اجتماعی

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
جستجو در سایت

جستجوی پیشرفته
..
نظرسنجی
نظر خود را در مورد سایت مرقوم فرمایید:
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
   
..
تماس با ما

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، خیابان دانشگاه، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان 15 خرداد، طبقه سوم

 تلفنخانه: 8 - 77240540-021

تلفن مستقیم: 77240460-021

فاکس: 77491238-021
داخلی 7436

Email: csc @ iust.ac.ir

سامانه پیامکی: 30009900990001

..
:: نشست فرهنگی اساتید/بررسی ادوار متفاوت امامت در عصر حضور امامان(ع) و رونمایی از کتاب"فرشته درآید"-1398/2/16 ::
 | تاریخ ارسال: 1398/2/18 | 
رَبَّنَا لاَ تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَیْتَنَا وَهَبْ لَنَا مِن لَّدُنکَ رَحْمَهً إِنَّکَ أَنتَ الْوَهَّابُ
 إِنَّهُ کَانَ فَرِیقٌ مِّنْ عِبَادِی یَقُولُونَ رَبَّنَا آمَنَّا فَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا وَأَنتَ خَیْرُ الرَّاحِمِینَ
 
 دیگر بار رمضان از راه رسید و رحمت خاص خداوندی عالم گیر شده است؛ مدیریت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی ضمن گرامیداشت این ماه پرفضیلت و با آرزوی بهره مندی از برکات این ماه مبارک، نشست فرهنگی ویژه اساتید را برنامه ریزی نموده است.
نشست فرهنگی ویژه اساتید در روز دوشنبه 16اردیبهشت 1398 از ساعت 13:30 لغایت 15 در محل مجتمع رفاهی اساتید، (طبقه دوم سلف اساتید) با حضور بیش از 70 نفر از اساتید علاقه مند برگزار شد. در این نشست پس از سخنرانی با موضوع "بررسی ادوار متفاوت امامت در عصر حضور امامان (ع)" توسط دکتر محمد حسین رجبی دوانی (پژوهشگر و کارشناس تاریخ اسلام)، جناب آقای دکتر مرزبان راد نکاتی را پیرامون ضرورت حفظ خاطرات شفاهی انقلاب بیان نموده و به مراحل جمع آوری مطالب و تدوین کتاب «فرشته درآید»، "خاطرات جمعی از استادان دانشگاه علم و صنعت ایران از دوران انقلاب اسلامی ایران" پرداختند. در ادامه مراسم رونمایی از کتاب توسط جناب آقای دکتر رجبی دوانی و جناب آقای دکتر شریعت، معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و سایر اساتید حاضر انجام شد و در پایان از اساتیدی که با بیان یا نگارش خاطرات خود از انقلاب به پربارتر نمودن کتاب مذکور کمک نموده بودند، قدردانی گردید.
-در ادامه به خلاصه ای از زندگی علمی سخنران نشست، جناب آقای دکتر محمد حسین رجبی دوانی اشاره می گردد.
استاد محمد حسین رجبی دوانی در سال ۱۳۳۹ در شهر مقدس قم و در خانواده‌ای روحانی به دنیا آمد.
پدر او مورخ مشهور  مرحوم علامه علی دوانی است. وی دارای دکترای تاریخ و تمدن ملل اسلامی از دانشگاه تهران است. بیش از ۲۰ سال است که عضو هیأت علمی دانشگاه امام حسین(ع) است و به فعالیت و تدریس می‌پردازد.  برخی آثار وی که به صورت کتاب چاپ و منتشر شده عبارتند از: کوفه و نقش آن در قرون نخستین اسلامی، تاریخ تحلیلی دوران امامت امیرالمومنین علی(ع)، پشتیبانی نظامی در سپاه‌های صدر اسلام، ترجمه و تلخیص لهوف سید ابن طاووس و …
ایشان مقالات متعددی هم در دانش نامه امام علی(ع) و برخی مجلات علمی پژوهشی و تخصصی تاریخی دارد. وی در برنامه‌های تلویزیونی صدا و سیمای جمهوری اسلامی هم به عنوان کارشناس تاریخ اسلام حضور یافته و به تجزیه و تحلیل رخدادهای تاریخ دوران صدر اسلام و پس از آن می‌پردازد، معروفترین این برنامه ها که با اقبال عمومی نیز مواجه شد، میزگردهای مرتبط با سریال مختارنامه بود.

دکتر رجبی دوانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران از سال 1358 عهده‌دار سمت‌های اجرایی متعددی چون مسئول تحقیقات و آموزش امور تربیتی استان تهران، معاون پژوهشی و برنامه‌ریزی وزارت آموزش و پرورش، معاون کتابخانه مجلس شورای اسلامی، رئیس کتابخانه ملی، رئیس پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی، مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، سرپرستی معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آلمان و... بوده است.

دفعات مشاهده: 12868 بار   |   دفعات چاپ: 1124 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مدیریت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد