:: قابل توجه دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد ::
 | تاریخ ارسال: 1400/3/8 |
قابل توجه دانشجویان کارشناسی و کار شناسی ارشد

به اطلاع می رساند کلیه دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد که به هر دلیل در نمیسال جاری بیش از حد مجاز غیبت داشته اند و در شرف محرومیت از امتحان پایان ترم توسط استاد درس میباشند ، لازم است در اسرع وقت و حد اکثر تا پایان وقت اداری روز سه شنبه مورخ ۲۵-۳-۱۴۰۰ و قبل محرومیت از امتحان توسط استاد،  نسبت به حذف اضطرای درس اقدام نمایند.

آموزش دانشکده مهندسی راه آهن
دفعات مشاهده: 1869 بار   |   دفعات چاپ: 325 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 60 queries by YEKTAWEB 4657