هفتمین کنفرانس بین المللی

سرویس های صنعتی

:: رزومه دکتر رضا محمد حسنی ::
 | تاریخ ارسال: 1400/7/28 |
توجه: برای مشاوره در خصوص پایان نامه کارشناسی ارشد در گرایش ایمنی یا مهندسی حمل و نقل به ایمیل بنده rmhasanyiust.ac.ir درخواست خود را ارسال نمایید.
دکتر رضا محمدحسنی
رتبه علمی: استادیار
گروه آموزشی: گروه حمل و نقل ریلی
دانشکده: دانشکده مهندسی راه آهن
تلفن: ۰۰۹۸۹۰۲۷۷۷۰۶۰۱
نمابر: ۰۰۹۸۲۱۷۷۴۵۱۵۶۸
ایمیل: rmhasanyiust.ac.ir
محل کار: دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی راه آهن، طبقه دوم، اتاق ۳۲۲
آدرس پستی: تهران، نارمک، دانشگاه علم وصنعت ایران، دانشکده مهندسی راه آهن.

تحصیلات:
  1. دکترا: دانشگاه صنعتی شریف، تهران، ایران، ۱۳۹۵ (درجه عالی)
  2. کارشناسی ارشد: دانشگاه صنعتی شریف، تهران، ایران، ۱۳۸۸
  3. کارشناسی: دانشگاه صنعتی شریف، تهران، ایران، ۱۳۸۶
Researcher ID Profile: Link
ORCID Profile: Link
Google Scholar Profile: Link
سوابق تحصیلی:
  1. دکتری تخصصی، عمران، برنامه ریزی حمل و نقل، دانشگاه صنعتی شریف، تهران، ایران، ۱۳۸۹- ۱۳۹۵.
  2. فرصت مطالعاتی مقطع دکتری، دانشگاه ویسکانیسن مدیسن، ویسکانیسن، آمریکا، ۱۳۹۲-۱۳۹۳.
  3. کارشناسی ارشد، عمران، برنامه ریزی حمل و نقل، دانشگاه صنعتی شریف، تهران، ایران، ۱۳۸۶- ۱۳۸۸.
  4. کارشناسی، عمران، عمران، دانشگاه صنعتی شریف، تهران، ایران، ۱۳۸۲- ۱۳۸۶.
سوابق کاری:
  1. هیات علمی، استادیار، دانشکده مهندسی راه آهن، دانشگاه علم و صنعت ایران، ۱۳۹۹ تا اکنون
  2. استاد مدعو، دانشکده مهندسی راه آهن، دانشگاه علم و صنعت ایران، ۱۳۹۵ ۱۳۹۹.
  3. هیات علمی، استادیار، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه شهید بهشتی ایران، ۱۳۹۸-۱۳۹۹.
افتخارات:
  1. رتبه ۲۴۶ کنکور کارشناسی،  ۱۳۸۲
  2. رتبه ۱۴۸ کنکور کارشناسی ارشد،  ۱۳۸۶
  3. رتبه ۱ کنکور دکتری،  ۱۳۸۹
  4. عضو بنیاد ملی نخبگان، ۱۳۸۹-۱۳۹۶
مقالات منتشر شده در مجلات به زبان انگلیسی:
  1. Mohammad Hasany, Reza; Shafahi, Yousef, Two-stage stochastic programming for the railroad blocking problem with uncertain demand and supply resources, Computers & Industrial Engineering, ۲۰۱۷ ( https://doi.org/۱۰.۱۰۱۶/J.CIE.۲۰۱۷.۰۲.۰۱۴).
  2. Moeinaddini, Amin; Shafahi, Yousef; Mohammad Hasany, Reza, A simulation model for train movements in the rail network, Proceedings of the Institution of Civil Engineers: Transport, ۲۰۱۹ (https://doi.org/۱۰.۱۶۸۰/JTRAN.۱۶.۰۰۰۸۲).
  3. Mohammad Hasany, Reza; Shafahi, Yousef; Kazemi, Seyed Farzan , A Comprehensive Formulation For Railroad Blocking Problem, Proceedings ۲۷th European Conference On Modelling And Simulation ECMS, ۲۰۱۳ (https://doi.org/۱۰.۷۱۴۸/۲۰۱۳-۰۷۵۸).
  4. Mohammad Hasany, Reza; Shafahi, Yousef , Modeling formulation and a new heuristic for the railroad blocking problem, Applied Mathematical Modelling, ۲۰۱۸  (https://doi.org/۱۰.۱۰۱۶/J.APM.۲۰۱۷.۱۱.۰۰۶).
  5. Mohammad Hasany, Reza; Shafahi, Yousef, Ant colony optimisation for finding the optimal railroad path, Proceedings of the Institution of Civil Engineers: Transport, ۲۰۱۷ (https://doi.org/۱۰.۱۶۸۰/JTRAN.۱۵.۰۰۰۳۸).
مقالات منتشر شده در مجلات به زبان فارسی
  1. محمدحسنی، رضا؛ محمدی، علی، مدل‌سازی چهارمرحله‌ای تقاضای حمل‌ونقل برای شهرهای با جمعیت صد هزار تا سیصد هزار نفر، پژوهشنامه حمل و نقل، ۱۴۰۰.
  2. رازانی، رامین؛ محمدحسنی، رضا، بررسی ضرورت پیاده‌سازی روش‌های نوین رهگیری واگن و تعیین روش مناسب با رویکرد تحلیل همایی برای واگن‌های شبکه راه آهن ج.ا.ا، پژوهشنامه حمل و نقل، ۱۴۰۰.
  3. محمدحسنی، رضا؛ رسایزدی، آرش،  مدل پیش‌بینی کوتاه‌مدت سرعت متوسط غیرمجاز با رویکرد یادگیری ماشین، فصلنامه مهندسی حمل و نقل، ۱۴۰۰.
مقالات منتشر شده در کنفرانس ها به زبان فارسی
  1. محمدحسنی، رضا؛ شفاهی، یوسف، بهینه سازی مسئله دسته بندی در راه آهن  با رویکرد عدم قطعیت، پنجمین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی راه آهن(ICRARE۲۰۱۵)، ۱۳۹۳.
  2. محمدحسنی، رضا؛ شفاهی، یوسف، بهینه سازی مسئله دسته بندی در راه آهن، کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک ۱۳۹۳.
ابتکارات
  1. راه اندازی نخستین وب سایت تخصصی آموزش تحقیق در عملیات در ایران (لینک)
  2. راه اندازی نخستین ماشین حساب آنلاین برای محاسبه فاکتورهای اقتصاد مهندسی (لینک)
  3. راه اندازی نخستین حلگر آنلاین مسائل تحقیق در عملیات شامل:
  • حل مسئله کوتاهترین مسیر بین یک زوج مبدا و مقصد (لینک)
  • حل مسئله کوتاهترین مسیر برای تمامی زوج های مبدا و مقصد (لینک)
  • حل مسئله k کوتاهترین مسیر (لینک)
  • حل مسئله فروشنده دوره گرد (لینک)
  • حل مسئله جریان بیشین (لینک)
  •  حل مسئله جریان به هزینه کمینه (لینک)
  •  حل مسئله کوله پشتی (لینک)
  •  حل مسئله برنامه ریزی خطی به روش سیمپلکس اولیه (لینک)
  •  حل مسئله برنامه ریزی خطی به روش سیمپلکس همزاد یا دوگان (لینک)
  • حل مسئله برنامه ریزی عدد صحیح صفر و یک (لینک)
  • حل مسئله برنامه ریزی عدد صحیح (لینک)
  • حل مسئله مختلط برنامه ریزی عدد صحیح (لینک)
  • حل مسئله برنامه ریزی درجه دوم (لینک)
  • حل مسئله درخت پوشای کمینه (لینک)
  • یافتن دور اویلری (لینک)
  • یافتن دور همیلتونی (لینک)
داور مجلات به زبان انگلیسی
  1. Iranian Journal of Science and Technology, Transactions of Civil Engineering.
  2. Proceedings of ICE – Transport
  3. Transportmetrica A: Transport Science:
دانشجویان کارشناسی:
  1. محمد سلیمانی (۱۳۹۹)، عنوان پایان نامه: آراستگی قطارها و ایستگاه راه آهن تهران، دانلود چکیده، فارغ التحصیل و در حال حاضر دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف.
  2. کیان رستگار (۱۴۰۰)، عنوان پایان نامه: شبیه سازی عملیات تخلیه و بارگیری کانتینری در ایستگاه آپرین، دانلود چکیده. فارغ التحصیل و در حال حاضر دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه تهران.
  3. رضا گودرزی (۱۴۰۰)،عنوان پایان نامه: ارائه یک مدل شبیه‌سازی کامپیوتری رویداد گسسته حرکت قطار بین ایستگاهی در راه‌آهن، دانلود چکیده. فارغ التحصیل و در حال حاضر دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه امیر کبیر.
دفعات مشاهده: 265 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 70 queries by YEKTAWEB 4372