هفتمین کنفرانس بین المللی

سرویس های صنعتی

:: برنامه حضور دانشجویان کارگاه عمومی ماشین افزار ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/19 |

برنامه حضور دانشجویان کارگاه عمومی و ماشین افزار
ردیف کارگاه ایام هفته تاریخ ملاحظات
۱ عمومی سه شنبه ۷/۱۱/۹۹ تماس با شماره ۷۳۲۲۳۰۲۹ برای انتخاب زمان حضور
۲ عمومی چهارشنبه ۸/۱۱/۹۹ تماس با شماره ۷۳۲۲۳۰۲۹ برای انتخاب زمان حضور
۳ ماشین افزار صنایع به راه آهن یکشنبه ۱۹/۱۱/۹۹ همه جاماندگان کارگاه های ماشین افزار صنایع / راه آهن و تخصصی ماشین افزار
۴ NC
CNC
دوشنبه ۲۰/۱۱/۹۹ دانشجویان درس کنترل عمومی

این تاریخ، آخرین مهلت بوده و در صورت عدم حضور در تاریخ های قبلی و این تاریخ، ضروری است مراحل حذف درس توسط دانشجو و با هماهنگی دانشکده مربوطه طی شود.
بدیهی است حضور دانشجو در یک جلسه کارگاه کافیست و این تاریخ برای افرادی است که قبلا در کارگاه شرکت ننموده اند.
دفعات مشاهده: 67 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.29 seconds with 70 queries by YEKTAWEB 4247