هفتمین کنفرانس بین المللی

سرویس های صنعتی

:: قابل توجه دانشجویان کارشناسی و کار شناسی ارشد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/19 |
قابل توجه دانشجویان کارشناسی و کار شناسی ارشد

به اطلاع می رساند کلیه دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد که به هر دلیل در نیمسال جاری بیش از حد مجاز غیبت داشته اند و در شرف محرومیت از امتحان توسط استاد درس میباشند ، لازم است در اسرع وقت و حد اکثر تا پایان آذر ماه  و قبل محرومیت از امتحان توسط استاد،  نسبت به حذف اضطرای درس اقدام نمایند.

دفتر آموزش دانشکده

دفعات مشاهده: 219 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.28 seconds with 70 queries by YEKTAWEB 4247