هفتمین کنفرانس بین المللی

سرویس های صنعتی

:: قابل توجه کلیه دانشجویان کار شناسی ارشد ورودی ۹۹ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/19 |
قابل توجه کلیه دانشجویان کار شناسی ارشد ورودی ۹۹

برای آخرین بار به اطلاع کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی سال ۱۳۹۹ که تا این تاریخ استاد راهنمای خود را تعیین نکرده اند میرساند، لازم است حد اکثر تا پایان وقت اداری ( ساعت ۱۴:۳۰) روز شنبه مورخ  ۲۲-۹-۹۹ نسبت به تعیین استاد راهنما اقدام نمایند. پس از این تاریخ گروه های آموزشی راسا نسبت به تعیین تکلیف و تخصیص دانشجویان باقی مانده به اساتید گروه اقدام خواهند کرد. دانشجویان معترض به نتیجه تخصیص میتوانند شیوه آموزش محور را برای ادامه تحصیل انتخاب نمایند.

دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده
دفعات مشاهده: 173 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.31 seconds with 70 queries by YEKTAWEB 4247