هفتمین کنفرانس بین المللی

سرویس های صنعتی

:: قابل توجه کلیه دانشجویان کار شناسی ارشد ورودی ۱۳۹۹ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/12 |
قابل توجه کلیه دانشجویان کار شناسی ارشد ورودی ۱۳۹۹

به اطلاع کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی سال ۱۳۹۹ که تا این تاریخ استاد راهنمای خود را تعیین نکرده اند میرساند، لازم است مطابق جدول زمانبندی زیر و حد اکثر تا تاریخ ۱۵-۹-۹۹ نسبت به تعیین استاد راهنما اقدام نمایند.
در همین رابطه دانشجویان گرامی میتوانند با مراجعه به سایت دانشکده مهندسی راه آهن با زمینه های تخصصی اساتید محترم آشنا شده و در صورت علاقمندی به حوزه تخصصی استاد مربوطه ، درخواست خود را از طریق ایمیل به ایشان ارسال نمایند. در صورت موافقت استاد ، " فرم تعیین استاد راهنما " توسط استاد تایید و به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده ارسال خواهد شد.
در صورت عدم موافقت استاد ، دانشجو میتواند در خواست خود را به سایر اساتید محترم ارسال نماید.
به دانشجویان گرامی اکیدا توصیه می شود از ارسال همزمان ایمیل به چند استاد خود داری فرمایند.

دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده
دفعات مشاهده: 171 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.29 seconds with 70 queries by YEKTAWEB 4247