هفتمین کنفرانس بین المللی

سرویس های صنعتی

:: قابل توجه دانشجویان کار شناسی ارشد رشته ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/7 |
قابل توجه دانشجویان کار شناسی ارشد رشته "مهندسی ایمنی در راه آهن" ورودی ۹۹
به اطلاع دانشجویان کارشناسی ارشد رشته "مهندسی ایمنی در راه آهن" ورودی سال ۱۳۹۹ میرساند،  با توجه به ماهیت بین رشته ایی  رشته مهندسی ایمنی در راه آهن ؛ امکان انتخاب استاد راهنما از بین اساتید محترم تمام گروه های آموزشی دانشکده وجود دارد. در همین رابطه دانشجویان گرامی میتوانند با مراجعه به سایت دانشکده مهندسی راه آهن با زمینه های تخصصی اساتید محترم آشنا شده و در صورت علاقمندی به حوزه تخصصی استاد مربوطه ، درخواست خود را از طریق ایمیل به ایشان ارسال نمایند. در صورت موافقت استاد ، فرم تعیین استاد راهنما توسط استاد تایید و به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده ارسال خواهد شد.

دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده

دفعات مشاهده: 103 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.28 seconds with 70 queries by YEKTAWEB 4247