:: برگزاری نشست صنعت حمل و نقل ریلی و دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۷ |
همایش "حمل و نقل ریلی، فرصتها، ظرفیتها و رونق تولید" در تاریخ 7/11/98 در دانشگاه علم و صنعت ایران

این همایش به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران و با سخنرانی آقایان دکتر ذاکری ریاست محترم دانشگاه، دکتر رسولی معاون محترم وزیر و مدیر عامل شرکت راه آهن،  دکتر خادمی معاون محترم وزیر و مدیر عامل شرکت ساخت و زیربناهای کشور، مهندس امام مدیر عامل محترم سازمان قطار شهری تهران و حومه و مهندس یزدی زاده مدیر عامل محترم شرکت ذوب آهن اصفهان و با حضور مدیران عامل، کارشناسان و سازندگان صنایع حمل و نقل ریلی و صنایع وابسته به منظور تعامل فی مابین و بررسی فرصت ها، ظرفیت ها و همچنین بیان دغدغه های موجود در زمینه داخلی سازی تجهیزات مورد نیاز این حوزه برگزار گردید. همچنین  پنل تخصصی با حضور نمایندگان وزارت صمت، وزارت راه و شهرسازی، شرکت راه آهن، وزارت کشور، سازمان سرمایه گذاری و سازمان قطار شهری جهت بررسی موضوع و راهکارهای برون رفت از وضعیت فعلی نیز برگزار گردید.
با توجه به تاکید جدی بر توسعه حمل ونقل ریلی در برنامه های بالادستی کشور، امید است دانشکده مهندسی راه آهن به نمایندگی دانشگاه و به عنوان نهاد ثالث بی طرف توانسته باشد نقش موثزی در این زمینه ایفا نماید.

دفعات مشاهده: 100 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.31 seconds with 68 queries by YEKTAWEB 4054