:: میزگرد تخصصی با قطارهار شهری تهران و حومه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۳ |

میزگرد تخصصی و بین المللی  با قطارهای شهری

امروز سوم آذر ۱۳۹۸ میزگرد تخصص با عنوان طراحی شبکه، زمانبندی و کنترل ترافیک در حمل و نقل شهری در ساختمان مرکزی قطارهای شهری تهران و حومه با حضور مدیران و معاونین شرکت مترو قطارهای شهری کلان شهرهای کشور در ادامه دوره های تخصصی بین المللی برگزار شد.
در این میزگرد آقایان پروفسور هانسن از دانشگاه دلفت هلند، دکتر یقینی، دکتر رضوانی، دکترخانم خادم ثامنی،دکتر نصر از دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران حضور داشتند.
در این میزگرد پیرامون امکان همکاری و مشارکت دانشکده مهندسی راه آهن در پروژه های تحقیقاتی و آموزشی قطارهای شهری بحث و گفتگو شد.
این میزگردداری انعکاس خبری قابل توجه بود.
برای کسب اطلاعات بیشتر سایت  http://metro.tehran.ir/default.aspx?tabid=۱۴۲&ArticleId=۱۹۷۳۲ را کلیک نمائید.
دفعات مشاهده: 423 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.29 seconds with 68 queries by YEKTAWEB 4054