:: میزگزد تخصصی با شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۲ |

میز گردد تخصصی در راه آهن جمهوری اسلامی ایران

امروز شنبه 2 آذر از ساعت 10 تا 13 در ساختمان مرکزی راه آهن میزگرد بین المللی با موضوع  سیاست گذاری، مدیریت عالی و بهره وری در راه آهن تشکیل گردید .

در این میزگرد آقایان پروفسور هانسن، دکتر اصغر نصر، دکتر حمید رضا احدی، دکتر یقینی و مدیران ستادی، معاونین شرکت راه آهن و مدیران کل نواحی راه آهن حضور داشتند محل برگزاری سالن ویدئو کنفرانس راه آهن جمهوری اسلامی بود.

دفعات مشاهده: 198 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.36 seconds with 68 queries by YEKTAWEB 4004