Railway Conference
:: نشست پروفسور جرزی ویزنیوسکی از UIC ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۲ |

نشست پروفسور ویزنیوسکی مقام بلند پایه UIC با هیات رئیسه دانشکده مهندسی راه آهن
در مورخ ۹۸/۸/۲۲ آقای پروفسور جرزی ویزنیوسکی (مقام بلند پایه و رئیس دپارتمان ابداعات و پژوهشهای اتحادیه بین المللی راه آهنها (UIC) همچنین سرپرست بخش خاورمیانه UIC نشستی با هیات رئیسه و برخی از اعضاء علمی دانشکده مهندسی راه آهن داشتند.

در این نشست پیرامون عضویت دانشکده مهندسی راه آهن در زیرگروههای آموزشی، پژوهشی و آموزش های حرفه ای UIC در منطقه و همچنین بهره مندی از امکانات UIC جهت برگزاری کنفرانسها و دوره های آموزش حرفه ای در منطقه تبادل نظر بعمل آمد و در این زمینه تصمیماتی اتخاذ گردید. سپس ایشان از دانشکده بازدیدی بعمل آوردند.

دفعات مشاهده: 260 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.45 seconds with 72 queries by YEKTAWEB 4030