:: سمینار یکروزه شرکت تونل ساز ماشین و نشست پارک فناوری قزوین ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۵ |

سمینار یکروزه شرکت تونل ساز ماشین و نشست پارک فناوری قزوین

شنبه ۲۰/۰۷/۱۳۹۸ شرکت تونل ساز ماشین به مدیر عامل آقای علی محمد صاحب در دانشکده سمنار یک روزه ای با عنوان شیوه تونل سازی در ایران و تفاوت آن در دنیا، بگذار می نماید.  در همین راستا در کنار این سمینار اساتید دانشکده مهندسی راه و همینطور دانشگاه نشستی با دکتر مافی رئیس پارک فناوری قزوین با موضوعیت عقد تفاهم نامه و همکاری دانشگاه و پارک فناوری قزوین خواهند داشت.
مکان: آمفی تئاتر دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران
زمان : ۱۳- ۱۵ بعد از ظهر

بدینوسیله از علاقمند دعوت می شود تا در تاریخ مقرر حضور بهمرسانند.
دفعات مشاهده: 54 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.38 seconds with 68 queries by YEKTAWEB 3980