سرویس های صنعتی

:: بازدید مسئولین راه آهن جمهوری اسلامی ایران از دانشکده ::
 | تاریخ ارسال: 1398/7/1 |

بازدید دکتر بیرانوند از مرکز آموزش راه آهن با هیات همراه  از دانشکده مهندسی راه آهن

هیاتی از راه آهن جمهوری اسلامی ایران از جمله آقای دکتر بیرانوند معاون اقتصاد و حمل و نقل ریلی و خانم دکتر قیومی مدیر مرکز آموزش، توسعه و فناوری شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران  از دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران بازدیدی بعمل آوردند که در این بازدید ابتدا آقای دکتر ذاکری ریاست دانشگاه ضمن خوش آمدگویی دکتر بیرانوند را جهت بازدید نمایشگاهی که حاوی دستاوردهای علمی پژوهشی اعضاء هیات علمی و دانشجویان دانشکده مهندسی راه اهن بود دعوت نمود. سپس فضاها و امکانات آموزشی دانشکده را نشان دادند و آقای دکتر رضوانی  از توانمندیهای دانشکده  در برگزاری دوره های آموزشی برای شرکت راه آهن چمهوری اسلامی و دیگر صنایع ریلی گفتند.  سپس طی یک نشستی با هیات رئیسه دانشگاه، هیات رئیسه حوزه معاونت پژوهشی و اعضاء هیات علمی دانشکده مهندسی راه آهن در دانشکده مهندسی راه آهن داشتند و در ارتباط با توسعه و راهکارهای مفید جهت همکاری مستمر از جمله نقشه راه تبادل نظر نمودند.
دفعات مشاهده: 554 بار   |   دفعات چاپ: 56 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.25 seconds with 68 queries by YEKTAWEB 4247