:: بازدید مسئولین راه آهن جمهوری اسلامی ایران از دانشکده ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱ |

بازدید مسئولین راه آهن جمهوری اسلامی ایران از دانشکده مهندسی راه آهن
 هیائی از راه آهن جمهوری اسلامی ایران از جمله آقای دکتر بیرانوند معاون اقتصاد و حمل و نقل ریلی و خانم دکتر قیومی مدیر مرکز آموزش، توسعه و فناوری شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران  از دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران بازدیدی بعمل آوردند که در طی نشستی با هیات رئیسه دانشگاه، هیات رئیسه حوزه معاونت پژوهشی و اعضاء هیات علمی دانشکده مهندسی راه آهن در ارتباط با توسعه و راهکارهای مفید جهت همکاری مستمر از جمله نقشه راه تبادل نظر نمودند.
دفعات مشاهده: 144 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.41 seconds with 68 queries by YEKTAWEB 3980