:: بازدید گروه مپنا ریلی از دانشکده مهندسی راه آهن ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۱۱ |

بازدید مدیر عامل مپنا ریلی از دانشکده مهندسی راه آهن
در تاریخ چهارشنبه ۱۳۹۸/۰۳/۰۸ جناب آقای مهندسی خدایی مدیر عامل شرکت مپنا ریلی به دعوت دکتر باقری از دانشکده مهندسی راه آهن بازدیدی از دانشکده مهندس راه آهن داشتند. در طی این بازدید نشستی نیز با هیات رئیسه دانشکده و اعضاء دو گروه ماشینهای ریلی و راه آهن برقی داشتند  در این نشست به نکات قابل توجه ای از  جمله : راه های همکاری تحقیقات مشترک و ایجاد مرکز مشترک پژوهش و فناوری (مپفن) در  دانشگاه علم و صنعت اشاره شد.
سپس از آزمایشگاه های دانشکده بازدیدی بعمل آمد.
دفعات مشاهده: 609 بار   |   دفعات چاپ: 47 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.39 seconds with 69 queries by YEKTAWEB 3980