ششمین کنفرانس پیشرفتهای
اخیر در مهندسی راه آهن
18 و 19 خرداد 1398

:: بازدید معاونت ریلی شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل از دانشکده راه آهن ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۸ |
بازدید معاونت ریلی شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل از دانشکده راه آهن

در تاریخ سه شنبه 1398/03/07 هیاتی از معاونت ریلی شرکت ساخت شامل جناب آقای مهندس خطیبی معاون ریلی شرکت ساخت و چهار تن از مدیران کل زیرسازی و روسازی آن مجموعه به دعوت از دکتر باقری از دانشکده مهندسی راه آهن بازدید داشتند. در این بازدید که با جلسه در دفتر ریاست دانشگاه علم و صنعت آغاز شد، راه های همکاری های مشترک مطرح و مقرر گردید پیش نویس تفاهم نامه مشترک MOU  آماده و در جلسات بعدی بررسی و امضا شود.

در این بازدید ضمن جلسه با هیات رئیسه دانشکده، به همراه اعضای گروه خط و ابنیه فنی  و ماشین های ریلی از آزمایشگاه های مرتبط بازدید بعمل آمد.
دفعات مشاهده: 243 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.44 seconds with 70 queries by YEKTAWEB 3937