ششمین کنفرانس پیشرفتهای
اخیر در مهندسی راه آهن
18 و 19 خرداد 1398

:: برگزاری مراسم روز ایمنی در دانشکده ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۱ |
برگزاری موفق چهارمین دوره روز ایمنی در راه آهن

به مناسبت هفته‌ی ایمنی، دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران در تاریخ نهم اردیبهشت ماه 1398 اقدام به برگزاری چهارمین دوره مراسم روز ایمنی در راه آهن نمود. این مراسم با حضور مشاور وزیر راه و شهرسازی، ریاست دانشکده مهندسی راه آهن و میهمانانی از صنعت ریلی و متخصصین حوزه ایمنی به همراه جمعی از دانشجویان برگزار گردید.
در ابتدا جناب آقای دکتر فاضل ریاست محترم دانشکده راه آهن، ضمن خوش آمدگویی به میهمانان بر ضرورت توجه به حوزه ایمنی تأکید نمودند و این برنامه ها را برای رعایت بیشتر ایمنی و کاهش حوادث ناشی از عدم توجه به آن مؤثر دانستند؛ ایشان خاطر نشان کردند که آموزش بیشتر و صحیح دانشجویان در حوزه ایمنی می تواند در کاهش حوادث سهم چشمگیری داشته باشد.
در قسمت بعدی برنامه، جناب اقای دکتر باقری عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی راه آهن و مشاور و دستیار ویژه وزیر راه و شهرسازی ضمن بیان نکاتی بر ضرورت توجه به ایمنی و همچنین اشاراتی نسبت به وقوع سیل و ارتباط آن با صنعت ریلی، عنوان کردند «بنده همواره به این نکته تاکید دارم که دانشگاه باید نسبت به وقوع اتفاقات محیط پیرامون خود حساسیت نشان داده و تاثیر گذار باشد»؛ همچنین بر ضرورت تشکیل NGO(سازمان مردم نهاد) ریلی تآکید کردند و نسبت به تشکیل این سازمان در حوزه ریلی تا سال آینده ابراز امیدواری نمودند.

در ادامه جناب آقای مهندس حسینی رئیس گروه تحلیل و ریشه یابی سوانح و جناب آقای مهندس محمدی از اداره کل ایمنی و نظارت بر شبکه راه آهن ج.ا.ا به تحلیل و بررسی حوادث ریلی و تلفات جانی در سال های اخیر پرداختند. در یکی از جذابترین بخش های این مراسم، جناب آقای مهندس سلامی متخصص حوزه ایمنی با بیان شیوا و مهیج خود به بیان خاطراتی از زمان حادثه خیام-نیشابور و مشاهدات و تحقیقات شان از این حادثه پرداختند.
ارائه دانشجویان در رابطه با آنالیز های ریسک حادثه خیام-نیشابور آخرین سخنرانی این مراسم بود. آنالیز های ارائه شده در این قسمت از برنامه به وسیله‌ی نرم افزار های معتبر و به روز دنیا در حوزه‌ی ایمنی و ریسک انجام شده بود که توجه ویژه حاضرین در مراسم را به خود جلب کرد.
و در انتها جناب اقای دکتر باقری با اهدای لوح تقدیر مراتب تشکر و قدردانی را از مدعوین حاضر در چهارمین دوره مراسم روز ایمنی در راه آهن و دانشجویان دست اندر کار به عمل آوردند.
دفعات مشاهده: 370 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.65 seconds with 70 queries by YEKTAWEB 3960