ششمین کنفرانس پیشرفتهای
اخیر در مهندسی راه آهن
18 و 19 خرداد 1398

:: نشست بین دانشکده و مرکز توسعه آموزش و فناوری راه آهن ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۹ |

نشست دانشکده مهندسی راه آهن با مرکز توسعه و فناوری راه آهن جمهوری اسلامی ایران

دانشکده مهندسی راه آهن در تاریخ 29/10/97 با مرکز توسعه آموزش و فناوری راه آهن جمهوری اسلامی ایران نشستی داشتند. در این نشست هیات رئیسه دانشکده مهندسی راه آهن و سرکار خانم دکتر قیومی رئیس مرکز توسعه آموزش و فناوری راه اهن (مرکز آموزش و تحقیقات راه آهن) و تیم همراه حضور داشتند و مباحث گوناگونی مورد بررسی قرار گرفت، از جمله 1- همکاریهای آموزشی و پژوهشی دانشکده با مرکز توسعه آموزش و فناوری راه آهن 2- ایجاد تفاهمنامه  سه جانبه ای بین راه آهن جمهوری اسلامی ایران، دانشگاه علم و صنعت و دانشگاههای چین جهت ایجاد آکادمی حمل و نقل ریلی.

دفعات مشاهده: 165 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.39 seconds with 68 queries by YEKTAWEB 3855