:: شرکت در نمایشگاه ریلی Innotrans آلمان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲ |
حضور پررنگ دانشکده مهندسی راه آهن در نمایشگاه ریلی InnoTrans 2018 آلمان

تیمی از اعضاء هیات علمی دانشکده مهندسی راه آهن در نمایشگاه ریلی  InnoTrans 2018 با عنوان مهم ترین گردهمائی بین المللی متخصصین و صنعتگران حمل و نقل ریلی که در شهر برلین آلمان برگزار شد با ارائه غرفه، به نمایندگی از دانشگاه علم و صنعت و صنعت ریلی کشور عزیزمان ایران با حمایت راه آهن جمهوری اسلامی ایران در این نمایشگاه حضور موثر داشت.

از جمله اهداف حضور در این نمایشگاه معرفی دانشگاه علم و صنعت ایران و شناساندن جایگاه دانشکده مهندسی راه آهن در صنعت ریلی کشور و جهان می باشد. برقراری ارتباط آکادمیک با دانشگاه های پیشرو در زمینه صنعت ریلی، تبادل استاد و دانشجو، استفاده از فرصتهای مطالعاتی برای اساتید و دانشجویان، انجام پروژه های پژوهشی بین المللی مشترک، ایجاد ارتباط مابین شرکتها و صنعتگران داخلی و خارجی و توسعه نشریه دانشکده مهندسی راه آهن تحت عنوان  International Journal of Railway Research سایر اهداف مد نظر بوده است.

دفعات مشاهده: 278 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.5 seconds with 72 queries by YEKTAWEB 3781