:: ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد 1397 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۱۴ |
قابل توجه پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی راه آهن سال 1397
دانشگاه علم و صنعت ایران

ضمن عرض تبریک به‌مناسبت قبولی در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشکده به اطلاع می‌رساند ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان کارشناسی‏ ارشد آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی سال ۱۳۹۷ روز سه شنبه 20/6/97 از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۱:۴۵ و ۱۳:۳۰ الی ۱۵:۳۰ انجام­می‌گیرد.
ثبت نام غیر حضوری از تاریخ ۱۳۹۷/۰۶/۱۷ الی ۱۳۹۷/۰۶/۱۹ می‌باشد و پذیرفته‌شدگان ملزم هستند جهت تکمیل اطلاعات و پرداخت شهریه به سامانه گلستان golestan.iust.ac.ir مراجعه نمایند. برای ورود به سامانه گلستان، کاربری (شماره داوطلبی آزمون iust971) و رمز ورود (کد ملی) می‌باشد.
خواهشمند است جهت ورود به دانشگاه در روز ثبت نام از درب اصلی واقع در ضلع غربی دانشگاه وارد شوید.
مدارک لازم جهت ثبت‌نام:
2- پذیرفته‌شدگانی که مدرک کارشناسی ناپیوسته دارند، باید اصل و یک برک فتوکپی مدرک کاردانی خود را ارائه دهند.
3- پذیرفته‌شدگانی که موفق به ارائه اصل مدرک کارشناسی نمی‌باشند، لازم است اصل و یک برگ فتوکپی گواهی تایید شده توسط دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسی با محتوای فرمی که در سایت اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور و یا سایت اینترنتی تحصیلات تکمیلی دانشگاه http://pga.iust.ac.ir درج شده است را ارائه نمایند.
4-  اصل شناسنامه و یک برگ فتوکپی از تمامی صفحات آن
5- اصل کارت ملی و یک برگ فتوکپی آن (پشت و رو)
6- شش قطعه عکس تمام رخ ۴ *۳ تهیه شده سال جاری
7- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه (برای برادران) را مشخص نماید و یک برگ فتوکپی آن
8- حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان
9- پذیرفته‌شدگانی که با استفاده از سهمیه رتبه اولی و سهمیه شاهد و ایثارگران پذیرفته شده اند برحسب مورد معرفی نامه رسمی ارائه نمایند.
10- پذیرفته‌شدگانی که در حین خدمت سربازی می‌باشند، جهت اخذ نامه ترخیصی همراه با مدارک کامل ثبت‌نامی فقط در زمانهای فوق الذکر به اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه آقای علم جمیلی مراجعه نمایند.
11- پذیرفته‌شدگانی که فاقد کارت پایان خدمت و یا معافیت می‌باشند، ملزم هستند فرم معافیت تحصیلی را از تاریخ ۹۷/۰۷/۲۸ لغایت ۹۷/۰۸/۰۲ از کارشناسان تحصیلات تکمیلی دانشگاه تحویل گرفته و جهت انجام مراحل درخواست معافیت تحصیلی به دفاتر پلیس + ۱۰ مراجعه نمایند و سپس فرم صادره را به کارشناسان تحصیلات تکمیلی دانشگاه تحویل دهند (برای اخذ معافیت تحصیلی از دفتر پلیس + ۱۰ کارت ملی و مدرک کارشناسی و یا گواهی معدل مبنی بر اتمام تحصیل تا ۹۷/۰۶/۳۱ نیاز است. لذا لازم است قبل از تحویل مدارک به مسئول ثبت‌نام، کپی از مدارک تحصیلی خود داشته باشید.)
12- پذیرفته‌شدگان نوبت دوم (شبانه) قبل از مراجعه برای ثبت‌نام می‌بایست وجه شهریه ثابت خود را در پذیرش غیر حضوری در سامانه گلستان پرداخت نمایند. در غیر اینصورت ثبت‌نام آنان انجام نخواهد گرفت. شهریه ثابت رشته‌های فنی و مهندسی، علوم پایه و هنر ۹,۹۰۰,۰۰۰ ریال (نه میلیون و نهصد هزار ریال) و علوم انسانی ۸,۹۵۰,۰۰۰ ریال (هشت میلون و نهصد و پنجاه هزار ریال) می‌‏باشد.
13- تکمیل فرمهای مشخصات، آموزش رایگان (فقط پذیرفته شدگان روزانه)، تعهد نامه و تقویم آموزشی.
14- جهت جلوگیری از اتلاف وقت، داوطلبان می‌بایست فرمهای فوق را پرینت گرفته و تکمیل نموده و در روز ثبت‌نام همراه با سایر مدارک به مسئولین ذیربط تحویل دهند
15- شروع کلاسها در نیمسال اول ۹۸-۹۷ از روز شنبه ۹۷/۰۶/۲۴ می‌باشد.
زمان انتخاب واحد از تاریخ 17/6/97 لغایت 21/6/97 می باشد.
16- پذیرفته‌شدگان غیر بومی حائز شرایط دریافت خوابگاه به وبگاه معاونت دانشجویی به نشانی http://khabgah.iust.ac.ir مراجعه فرمایند.

تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی راه­آهن
دفعات مشاهده: 867 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.39 seconds with 72 queries by YEKTAWEB 3760