:: اختتامیه دوره های آموزشی بین المللی ریلی مشترک ایران و ایتالیا، ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۶ |
مراسم اختتامیه دوره های آموزشی بین المللی ریلی مشترک ایران و ایتالیا

مراسم اختتامیه دوره های آموزشی بین المللی ریلی مشترک ایران و ایتالیا، سه شنبه بیست و پنجم اردیبهشت ماه 1397 با حضور مدیران ارشد شرکت های راه آهن ایران و ایتالیا، اعضای هیات رئیسه و مسئولان دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران در مجتمع امام خمینی(ره) برگزار شد.
در این مراسم ابتدا دکتر یقینی (معاون آموزشی دانشکده مهندسی راه آهن)، گزارشی در مورد این دوره ها ارائه کرد. ایشان اشاره نمودند که جهت برگزاری این دوره ها که 22 استاد ایتالیایی و 12 استاد دانشگاه علم و صنعت ایران حضور فعال داشتند، پس از دو سال و نیم فعالیت بوده تا اینگونه ثمر نسشته است. همچنین آماری از گروه های تحصصی و دورهای تشکیل دشه یا میزان ساعت آموزشی به افراد اارائه نمودند.

ایشان ضمن اینکه از برگزاری این دوره ها ابراز رضایت و خردسندی نمودند نیز در مورد تغییر نگرش شرکت کنندگان نسبت به چالش های صنعت ریلی و راه آهن صحبت نمودند. در ادامه آقای نینو چینگولانی ( معاون پروژه های بین المللی راه آهن ایتالیا) پس از ابراز رضایت از اساتید ایرانی و همکاری بی نظیرشان ، برگزاری این دوره هارا آغاز یک همکاری بیشتر و بهتر در آینده نزدیک اعلام نمودند.
سپس دکتر محمدزاده (مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران)، مطالبی را در زمینه همکاریهای بیشتر با دیگر کشورهای جهان ارائه نمودند و گفتند دوره های آموزشی دیگری در حال طراحی است که در این دوره ها افرادی را به ایتالیا اعزام خواهند کرد.
در پایان این مراسم، لوح تقدیر و هدایایی از سوی دانشگاه علم وصنعت ایران و راه آهن جمهوری اسلامی ایران به مدیران عامل فعلی و سابق راه آهن، نینو چینگولانی و برخی اساتید ایتالیایی، تعدادی از مسئولان، اساتید و کارکنان دانشکده مهندسی راه آهن و شرکت کنندگان ممتاز دوره های آموزشی مذکور اعطا شد.

دفعات مشاهده: 149 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.41 seconds with 72 queries by YEKTAWEB 3729