ششمین کنفرانس پیشرفتهای
اخیر در مهندسی راه آهن
18 و 19 خرداد 1398

:: بازدید هیات علمی از دانشکده مهندسی راه آهن ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۰ |

بازدید رئیس و معاون پژوهشی دانشگاه پلی تکنیک کابل از دانشکده مهندسی راه آهن

رئیس دانشگاه پلی تکنیک کابل به همراه معاون پژوهشی آن دانشگاه، بدنبال تفاهم نامه با دانشگاه علم و صنعت ایران جهت  ارتقاء وضعیت دانشکده حمل و نقل دانشگاه کابل از دانشکده مهندسی راه آهن دیدن نمود.

پیامد این بازدید، انشا ا.. همکاری دانشکده مهندسی راه آهن در دانشگاه پلی تکنیک کابل، در تربیت هیات علمی مورد نیاز، تجهیز آزمایشگاهها، سپری کردن دوره های کارآموزی دانشجویان آنها در ایران، پذیرش دانشجویان علاقمند و در نهایت توسعه دانشکده حمل و نقل ریلی در دانشگاه پلی تکنیک کابل خواهد بود.

دفعات مشاهده: 382 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.41 seconds with 70 queries by YEKTAWEB 3862