:: بازدید هیات سوئدی از دانشکده مهندسی راه آهن ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۱ |

بازدید هیات سوئدی از دانشکده مهندسی راه آهن
هیاتی متشکل از نمایندگان دانشگاههایMalmo, Lund, Linnearus,KTH, Chalmers, و Boras  با همراهی نمایندگان سفارت سوئد و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تاریخ 20 فروردین ماه از دانشکده مهندسی راه آهن بازدید به عمل آوردند. میهمانان با تاریخچه و فعالیتهای آموزشی و پژوهشی دانشکده آشنا شده و از برخی آزمایشگاهها دیدن نمودند. زمینه های همکاریهای مشترک نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 415 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.36 seconds with 72 queries by YEKTAWEB 3760