:: بازدید ریاست دانشگاه از آزمایشگاه دکتر باقری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۲ |

بازدید ریاست دانشگاه و مدیریت روابط عمومی از آزمایشگاه سیستم های حمل و نقل و لجستیک دانشکده مهندسی راه اهن

روز شنبه اولین روز ماه مهر آزمایشگاه سیستم های حمل و نقل میزبان ریاست محترم دانشگاه علم و صنعت ایران جناب آقای دکتر برخورداری و مدیریت روابط عمومی دانشگاه بود. در این دیدار صمیمی و دوستانه اعضای آزمایشگاه روند مطالعاتی و پروژه های جاری خود با صنعت را خدمت ریاست محترم ارائه نمودند. آقای دکتر برخورداری نیز در پایان با ابراز خرسندی از فعالیت های متعدد آزمایشگاه صمیمانه از جناب دکتر باقری ریاست آزمایشگاه و اعضای آن مراتب تقدیر و تشکر را به عمل آوردند. همچنین از آزمایشگاه انتظار داشتند که این روند خود را با قدرت ادامه دهند و تحت هیچ شرایطی از حرکت در این مسیر بازنایستند. همپنین اظهار داشتند که تمامی مشکلات کشور علی الخصوص مشکلات صنعت حمل و نقل ریلی با توجه به پتانسیل های موجود در آزمایشگاه و تلاش ها و پیگیری های اعضا قابل حل می باشند.

در پایان جناب آقای دکتر برخورداری عکس یادگاری ای با اعضای آزمایشگاه گرفتند. آزمایشگاه سیستم های حمل و نقل و لجستیک ضمن گرامی داشت حضور ایشان، چشم انتظار دیدار مجدد ریاست دانشگاه می باشد.

دفعات مشاهده: 70 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.429 seconds with 2005 queries by yektaweb 3475