:: انتصاب دکتر محسن پورسید آقایی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۵ |
انتصاب دکتر محسن پورسید آقایی بسمت معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران
طی احکام جداگانه ای از سوی شهردار پایتخت، درنخستین گام برای تغییر معاونین و مدیران شهرداری، چهار معاون جدید شهرداری تهران منصوب شدند. براساس این احکام نجفی به ترتیب محمد مهدی حجت را به عنوان معاون شهرسازی و معماری، سمیع الله حسینی مکارم را به عنوان معاون مالی و اقتصاد شهری، حجت الله میرزایی را به عنوان معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورا، محسن پورسیدآقایی را به عنوان معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران منصوب کرد. محمدمهدی حجت در سابقه کاری اش جانشینی وزیر فرهنگ در شورای عالی معماری و شهرسازی، ریاست سازمان میراث فرهنگی را برعهده داشته و همچنین در دوران ریاست نجفی بر سازمان میراث فرهنگی و گردشگری قائم مقام او بوده است. همچنین سمیع الله حسینی مکارم پیش از این معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بود و معاونت سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران و مدیرکلی بودجه و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش را برعهده داشته است. حجت الله میرزایی نیز پیش از این معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بوده است. و بالاخره دکتر محسن پورسیدآقایی، که از این پس سکان معاونت حمل و نقل شهرداری پایتخت را عهده دار خواهد بوددر سال ۱۳۶۸ وارد راه آهن شد و از آن زمان مدارج اداری از کارشناسی مرکز تحقیقات راه آهن تا مدیریت عامل راه آهن و معاونت وزارت راه و شهرسازی در دولت تدبیر و امید را پیمود. پورسیدآقایی در سال ١٣٨٣ از رییس دولت اصلاحات نشان لیاقت و مدیریت دریافت کرد .

دفعات مشاهده: 508 بار   |   دفعات چاپ: 31 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.404 seconds with 2002 queries by yektaweb 3506