:: اطلاعیه تکیمل فرم داوطلبین دکتری1396 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۸ |

قابل توجه داوطلبان متقاضی پذیرش دوره دکتری 1396

" مهندسی ماشینهای ریلی مهندسی خط و سازه های ریلی
مهندسی کنترل و علائم "

به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون دکتری سال 1396 دانشکده مهندسی راه آهن می رساند، جلسه مصاحبه علمی روز دوشنبه مورخ 19/4/96 در محل دانشکده مهندسی راه آهن راس ساعت  8  الی 12:30 برگزار می گردد.

* داوطلبان گرامی جهت زمانبندی دقیق مصاحبه؛ خواهشمند است "فرم پیوست" را به صورت تایپ شده به همراه فیش واریزی با آدرس ایمیل: RailwayEngineering96@Gmail.com  تا تاریخ  14/4/96  ارسال نمایند و در روز مصاحبه اصل فرم و فیش واریزی تحویل گردد. در ضمن عدم ارسال مدارک به منزله انصراف از مصاحبه می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت تحویل به دانشکده در روز مصاحبه:

۱- کلیه سوابق تحصیلی (آموزشی و پژوهشی)

۲- اصل و کپی مدرک کارشناسی (آن دسته از داوطلبان که فارغ التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می باشند علاوه بر اصل مدرک کارشناسی ناپیوسته می بایست اصل  و کپی مدرک کاردانی را نیز ارائه نمایند).

۳- اصل و کپی مدرک کارشناسی ارشد (آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ ۹۶/۰۶/۳۱ در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل خواهند شد، می بایست اصل گواهی تائید شده توسط دانشگاه محل تحصیل، مربوط به معدل واحدهای گذرانده تا تاریخ ۹۵/۱۱/۳۰ را همراه داشته و ارائه نمایند).

۳- دانشجویانی که دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد خود را انجام داده ولی هنوز موفق به تسویه حساب نشده‌اند، گواهی مبنی بر دفاع و با ذکر معدل را ارائه نمایند.

۴- پایان‌نامه‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد

۵- ریز نمرات دوره کاشناسی و کارشناسی ارشد

۶- مدارک زبان (IELTS, MSRT, TOLIMO, TOEFL) در صورت داشتن

۷- مقالات ISI، علمی و پژوهشی، کنفرانس‌ها

۸- مربیان دانشگاه ها باید گواهی مبنی بر عضو هیأت علمی رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی وزارت متبوع را ارائه نمایند.

۹- اصل و کپی کارت ملی و صفحه اول شناسنامه

۱۰- ارائه مدارک ایثارگری

۱۱- اصل فیش واریزی به مبلغ ۱۲۰۰۰۰۰ (یک میلیون و دویست) هزار ریال بابت هزینه ارزیابی تخصصی واریز شده به حساب شماره ۲۱۷۷۵۷۹۰۰۲۰۰۲ به نام درآمدهای اختصاصی معاونت آموزشی دانشگاه علم و صنعت ایران نزد بانک ملی ایران شعبه مینو.

۱۲- داوطلبانی که فقط کدرشته محل پردیس خودگردان را انتخاب کرده اند مبلغ ذکر شده را باید به حساب ۲۱۷۷۵۷۹۰۱۱۰۰۹ به نام درآمدهای اختصاصی پردیس دانشگاهی دانشگاه علم و صنعت ایران نزد بانک ملی ایران شعبه مینو واریز نمایند.

دفعات مشاهده: 1290 بار   |   دفعات چاپ: 64 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.572 seconds with 2005 queries by yektaweb 3465