:: مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۱۳ |

AWT IMAGE برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز دانشگاه در سال 1395

دفتر استعدادهای درخشان با حمایت معاونت آموزشی دانشگاه "مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز سال تحصیلی 95-94" را در روز سه شنبه مورخ 19 بهمن 1395 در سالن شهید بهرامی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می نماید. بدینوسیله ضمن تبریک به منتخبین این مراسم، فهرست اسامی دانشجویان ممتاز آموزشی و پژوهشی مطابق آیین نامه های مربوطه، به شرح جداول پیوست اعلام می گردد.

دفعات مشاهده: 1257 بار   |   دفعات چاپ: 179 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.664 seconds with 2005 queries by yektaweb 3465