:: کسب جایزه اتحادیه بین المللی راه آهن ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۱۲ |

کسب جایزه اتحادیه بین المللی راه آهن  UIC Digital Awards

اتحادیه بین المللی راه آهن ) (UIC که مقر آن در پاریس است اخیرا اقدام به برگزاری مسابقه برترین ایده ها در حوزه فناوری اطلاعات کرده که خوشبختانه تیمی متشکل از دکتر مرتضی باقری ( عضو هیات علمی دانشکده مهندسی راه اهن )، خانم مهندسی پریناز بازغی (دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی حمل ونقل ریلی) و خانم مهندس صبا کریمی ( دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی حمل و نقل ریلی) اعضا آزمایشگاه سیستمهای حمل و نقل و لجستیک دانشکده مهندسی راه آهن توانستند در جمع سه تیم برگزیده این مسابقه بین المللی قرار گیرند. طبق برنامه قرار است در اولین جلسه اتحادیه بین المللی راه آهن  UIC در روسیه در ماه جاری میلادی جایزه به اعضاء تیم اهدا شود.

در ضمن از این طریق به آقای دکتر و همچنین تیم همراهش تبریک عرض نموده و توفیق روز افزون ایشان را مسئلت داریم.

دفعات مشاهده: 1441 بار   |   دفعات چاپ: 271 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.425 seconds with 2065 queries by yektaweb 3506