:: عقد تفاهم نامه با دانشگاه آخن ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۶/۳۱ |

عقد تفاهم نامه با دانشگاه آخن

ماحصل حضور فعال دانشکده مهندسی راه آهن در نمایشگاه InnorTans آلمان عقد تفاهم نامه ای بین دانشکده مهندسی راه آهن و دانشگاه آخن آلمان بود.

آقای دکتر برخورداری رئیس دانشگاه علم و صنعت و آقای دکتر شاه حسینی مدیر روابط بین الملل دانشگاه و دیگر اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی راه آهن از جمله هیئت رئیسه دانشکده با حضور فعال خودشان و معرفی دانشکده منجر به عقد این تفاهم نامه شدند.

‌رییس دانشگاه علم و صنعت ایران و مدیر همکاریهای علمی و بین‌المللی دانشگاه در روز سه‌شنبه مورخ 30 شهریور 1395با معاون بین‌الملل دانشگاه فنی برلین کشور آلمان دیدار کردند.
✅ ‌ در این دیدار که در دفتر معاون بین الملل دانشگاه برلین انجام شد، بر تجدید تفاهم‌نامه همکاری دو دانشگاه تاکید شد. همچنین مقرر شد پنج زمینه حمل ونقل ریلی، آب، نفت و گاز، فناوری اطلاعات و ارتباطات و نیروگاهی برای همکاری آتی در نظر گرفته شود.
✅ ‌در اولین گام در خصوص حمل و نقل ریلی نیز افرادی از دانشگاه مهندسی راه‌آهن دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه فنی برلین معرفی شدند که ادامه و پیگیری اقدامات را بر عهده داشته باشند.
✅ ‌ضمنا مقرر شد برای عملیاتی شدن همکاری بین طرفین جدول زمانی مشخصی تدوین شود.
✅ ‌ دانشگاه فنی برلین یکی از دانشگاه‌های برتر آلمان است که در سال 2016 رتبه 164 را در نظام رتبه‌بندی QS کسب کرده است. همچنین این دانشگاه یکی از ده دانشگاه برتر کشور آلمان می‌باشد.

دفعات مشاهده: 1380 بار   |   دفعات چاپ: 219 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.432 seconds with 2002 queries by yektaweb 3506