:: بازدید از اداره سیر و حرکت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۱۰/۱۳ |

بازدید از ادار کل سیرو حرکت و کنترل ناحیه ی تهران

این بازدید با حضور 13 نفر از دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد درس برنامه ریزی حرکت قطار و به سرپرستی دکتر مسعود یقینی و راهنمایی های مهندس حمید بوذری در تاریخ ششم دی ماه صورت گرفت .

در ابتدا بازدید، در اتاق کنفراس اداره ی کل سیرو حرکت مهندس بوذری ،معاون و مهندس محمدی ،رئیس اداره کل سیرو حرکت با تشریح وظایف و فعالیت ها روزمره ی کلیه معاونت های این اداره کل به عنوان قلب راه آهن جمهوری اسلامی ،توضیحاتی را ارائه دادند.سپس در قسمت کنترل مرکزی این اداره دانشجویان با فضای کاری و نوع فعالیت های این بخش و پنل کنترل مرکزی به طور جزئی تر آشنا شدند.

در ادامه ی بازدید که در ناحیه تهران واقع در میدان راه آهن دنبال شد ، دانشجویان با اهم فعالیت های کنترل ناحیه تهران به عنوان زیر بخش کنترل مرکزی آشنا شدند.

دفعات مشاهده: 1784 بار   |   دفعات چاپ: 373 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.417 seconds with 2000 queries by yektaweb 3501