:: دکتری مهندسی کنترل و علائم ::
 | تاریخ ارسال: 1392/12/6 |

تعریف و اهداف

با توجه به رشد صنعت ریلی کشور که سرعت آن در سالهای اخیر به اوج خود رسیده و عزم کشور در رسیدن به توان تولید در این صنعت، نیاز به ارتقای سطح پژوهشی و تربیت متخصصان با توان بالا جهت تحلیل و طراحی سیستمهای پیشرفته ریلی مورد تاکید می باشد.

هدف از دوره دکتری مهندسی کنترل و علائم توسعه متوازن نیروی انسانی متخصص در حوزه های مرتبط جهت پاسخگویی به مجموعه نیازها، تکمیل هرم علمی مناسب و تربیت افرادی متخصص در سطح راهبری پروژه های تحقیقاتی و توسعه فناوری در زمینه مهندسی راه آهن و بطور ویژه در حوزه کنترل سیستم ها و زیر سیستم های حوزه حمل و نقل ریلی و علائم و ارتباطات در سیستم های حمل و نقل ریلی می­باشد.

ضرورت ها و نیازها

ورود فناوری های نوین به کشور در زمینه های مختلف چون لکوموتیوهای دیزل الکتریک و برقی، واگنهای سرعت بالا، قطارهای خود کشش شهری و بین شهری (ترنستها)، خطوط راه آهن برقی شهری و بین شهری، تجهیزات کنترلی و ارتباطات و همچنین پروژه های ملی قطار پر سرعت مسائل پیچیده پژوهشی را برای صنعت راه آهن ایجاد کرده است.

مجموعه دکتری مهندسی کنترل و علائم با هدف تربیت پژوهشگران و متخصصینی که قابلیت مرتفع نمودن مشکلات فنی حوزه کنترل و علائم را در راه آهن و مترو داشته و پاسخگوی موضوعات تحقیقاتی عمیق در حوزه صنعت ریلی کشور باشد تهیه شده است. سرفصل این دوره بطور اخص به محورهای اصلی زیر خواهد پرداخت و دروس مربوطه نیز بر همین اساس انتخاب شده اند:

· طراحی کنترل کننده ها در حوزه کنترل اتوماتیک ترافیک.

· تحلیل و طراحی سامانه های سیگنالینگ.

· کنترل موتورهای تراکشن.

· کنترل زیر سیستم های مختلف در بخش ناوگان.

دروس دوره دکتری مهندسی کنترل و علائم

نام درس

تعداد واحد

کنترل ترافیک