:: همایش مدیریت زمان باقی مانده برای موفقیت در کنکور ارشد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۱/۹/۷ |

همایش مدیریت زمان باقی مانده برای موفقیت در کنکور ارشد

شرکت تعاونی خدمات آموزشی سازمان سنجش آموزش کشور با همکاری انجمن علمی دانشکده مهندسی راه آهن همایش مدیریت زمان باقی مانده برای موفقیت در کنکور ارشد را در تاریخ دوشنبه 13 آذر 1391 از ساعت 12:30 تا 15:30 در آمفی تئاتر دانشکده مهندسی راه آهن با حضور اساتید مجرب و رتبه های یک آزمون سراسری کارشناسی ارشد برای رشته های عمران، برق،مکانیک، کامپیوتر و مهندسی شیمی برگزار می نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانید به انجمن علمی دانشکده مهندسی راه آهن مراجعه نمائید.

دفعات مشاهده: 1723 بار   |   دفعات چاپ: 379 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 66 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.425 seconds with 2066 queries by yektaweb 3455