:: بازدید از پروژه ملی انتقال خط آهن تهران تبریز به زیر زمین ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۱/۸/۱۷ |

بازدید از پروژه ملی انتقال خط آهن تهران تبریز به زیر زمین

طرح بازدید از پروژه ملی انتقال خط آهن تهران تبریز به زیر زمین در روز چهارشنبه 17/8/91 با حضور 16نفر از دانشجویان دکتری رشته های مهندسی ماشینهای ریلی و خط و سازه های ریلی و دکتر داوود یونسیان در کارگاه حفر تونل برگزار گردید.

در این بازدید ابتدا نشستی بین دانشجویان و مسئولین پروژه در سالن جلسات کارگاه برگزار گردید. در این نشست فیلم کوتاهی از نحوه اجرای پرژه از ابتدا تا مرحله بهره برداری به نمایش گذاشته شد. در ادامه مهندس عبدمحمدی، توضیحاتی در مورد اجرای پروژه و مشکلات پیش رو و نحوه مدیریت پروژه ارائه نمودند. در ادامه بازدیدی از مجموعه تونل و نحوه اجرای آن صورت پذیرفت.

دفعات مشاهده: 1999 بار   |   دفعات چاپ: 471 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 52 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 1.337 seconds with 2065 queries by yektaweb 3506