ششمین کنفرانس پیشرفتهای
اخیر

18 و 19 خرداد 1398

:: شرکت در نمایشگاه بومی سازی ::

انجمن علمی دانشکده راه آهن به نمایندگی از طرف دانشکده ی راه آهن در نخستین همایش بومی سازی صنایع ریلی در تاریخ 12 و 13 اردیبهشت ماه حضور یافته است غرفه ی دانشکده در محل نمایشگاه جانبی همایش برقرار می باشد و اعضای انجمن از این طریق به نمایش ظرفیتها و همچنین دستاورد های دانشکده راه آهن می پردازند .

سمینار ارائه ی مقالات و کارگاه های آموزشی هم در این دو روز برگزار می شود.

طبق تفاهم نامه ی متقابل انجمن علمی و همایش بومی سازی مبلغ شرکت در آن برای دانشجویان دانشکده راه آهن از 250 هزار تومان به 50 هزار تومان کاهش یافته است !

دفعات مشاهده: 3447 بار   |   دفعات چاپ: 735 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 50 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.32 seconds with 67 queries by YEKTAWEB 3789