:: بازدید از مترو خط 5 صادقیه ::

در این بازدید که در تاریخ یکشنبه 15 اسفند 89 با حضور جمعی از دانشجویان کارشناسی ارشد گروه راه آهن برقی ( رشته راه آهن برقی) ورودی 89 به سرپرستی جناب آقایان دکتر احمد میرابادی، دکتر سیامک فرشاد و دکتر بیژن معاونی انجام شد، دانشجویان با نحوه کنترل حرکت قطارها، نحوه عملکرد تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری سیستم اینترلاکینک، اتاق سرور مرکز و نیز مرکز کنترل شبکه برق خط 5 متروی تهران از نزدیک آشنا شدند.

در این خصوص دانشجویان سوالات متعددی را مطرح نمودند که اساتید محترم و همچنین آقایان مهندس کاظمی و مهندس یقینی و... به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.

در این بازدید دانشجویان از نزدیک پنلهای کنترلی را که افراد در پشت قرارگرفته بودند را مشاهده کردندو همینطور به حساسیت کارشان پی بردند. چرا که یک لحظه غفلت موجب سوانح خطرناکی خواهد شد.

در بیشتر مکانها به ما اجازه گرفتن عکس را ندادند.

دفعات مشاهده: 3118 بار   |   دفعات چاپ: 825 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 119 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.572 seconds with 2002 queries by yektaweb 3506